BMU-nun Erasmus+ KA1 mübadilə proqramı çərçivəsində əməkdaşlıq etdiyi Türkiyənin Akdeniz Universiteti professor-müəllim və inzibati heyət üçün bir həftəlik mübadilə çağırışı elan edir. Müsabiqə 2022/2023-cü tədris ili üçün nəzərdə tutulub.

Sənədlərin qəbulunun son tarixi 01.04.2023-ci ildir.

Müsabiqədə iştirak edən namizədlər aşağıdakı seçim tələblərinə uyğun müəyyən                                      olunacaq:

ü  Tərcümeyi-hal (CV);

üGedəcəyi universitetdə nəzərdə tutulan tədris proqramının məzmunu (Content of the teaching programme);

ü  Motivasiya məktubu;

ü  Nəşrlərin siyahısı;

ü  BMU əsas iş yeri olmalı;

ü  İngilis dil biliyi.

Qeyd: Tələb olunan sənədlər ingilis dilində hazırlanıb təqdim olunmalıdır.

Əlavə sual yaranarsa Xarici əlaqələr və layihələrin idarə olunması şöbəsinin əməkdaşı Nərmin Ələkbərovaya müraciət edə bilərsiniz (email: nalakbarova@beu.edu.az).

*** Sənədləri ZIP fayl olaraq ad/soyad qeyd edərək göndərməyiniz xahiş olunur.