Xarici əlaqələr və layihələrin idarə olunması şöbəsi

Bakı Mühəndislik Universitetinin (BMU), Xarici əlaqələr və layihələrin idarə olunması şöbəsi Beynəlxalq əlaqələr üzrə prorektorluğun nəzdində fəaliyyət göstərir.

Şöbənin əsas missiyası, universitetin beynəlxalq əlaqələrinin inkişaf etdirilməsi, beynəlxalq proqram və layihələrdə aparıcı (koordinator) və tərəfdaş universitet qismində iştirakı təmin etmək, beynəlxalq standartlara uyğun kadr hazırlığı, tədris-metodiki vəsaitin, həmçinin müasir avadanlıqlarla təmin olunan laboratoriyaların təşkilinə və elmi tədqiqat işləri sahəsində beynəlxalq əməkdaşlığı inkişaf etdirmək, akademik və administrativ heyətin kadır potensialının daim inkişafına dəstək olmaqla beynəlxalq arenada nümunəvi universitetə çevrilməkdir.

Şöbənin strukturu aşağıdakı kimidir:

Şöbə müdiri

Nərmin Ələkbərova / eMail: nalakbarova@beu.edu.az

Şöbənin əməkdaşları:

1) Əcnəbi tələbələrlə iş üzrə mütəxəssis:

Nərmin Qəhramanlı / eMail: ngahramanli@beu.edu.az

2) Mütəxəssis: